Røde flagg 1. mai.
LO i Oslos logo.

Podkast om 1. mai med Ingunn Gjerstad

Hør hvordan 1. mai blir i år og om noen av de viktigste sakene i denne tiden i podkasten til Oslo Sporveiers Arbeiderforening.

Se allsangkvelden

Hvis du ikke rakk å se allsangkvelden 30. april, eller vil se den en gang til, pass på å gjøre det før søndag kveld 3. mai. Se allsangkvelden her!

Se 1. mai på nett

Videopptak av taler, musikk og minnemarkeringer kan du se her 1. mai!

Knapp.

Bli med i 1. mai-toget!

Det blir 1. mai-tog på internett. Gå til togsiden!

Allsangkveld 30. april

Lars Klevstrand og Sosialistisk kor. Foto.

Lars Klevstrand på gitar med Sosialistisk kor i Oslo i bakgrunnen, alle i trygg avstand til hverandre, er klar for årets allsangkveld. Foto Jan Erik Østlie.

Tradisjonen tro ble det allsang 30. april, denne gangen på nett. Her kan du se allsangkvelden med Sosialistisk kor i Oslo og Lars Klevstrand. Pass på å se allsangkvelden før søndag kveld 3. mai. Søndag kveld må vi ta bort videoen på grunn av retighetsforhold.

Bli med på 1. mai på nett

Ingunn.

LO i Oslos leder Ingunn Gjerstad på et folketomt Youngstorget. I år blir 1. mai digital. Foto: André Kjernsli.

1. mai blir det også i år, lover LO i Oslos leder Ingunn Gjerstad. – Selv om vi ikke kan ha arrangement på Youngstorget eller gå i gatene blir det både taler, musikk, minnemarkeringer og 1. mai-tog på internett. Bli med du også! oppfordrer Ingunn og sier det er viktig å vise at vi er mange som slutter opp om arbeiderbevegelsens viktigste kamp- og festdag! Bli med i 1. mai-toget her!

Hva mener LO i Oslo?

Årets hovedparole er:
Kamp for fast arbeid • Forby bemanningsbransjen. Se alle parolene her.

Syng Internasjonalen 1. mai kl. 13:00

1. mai kl. 13:00 skal vi sammen synge Internasjonalen, uansett hvor vi er! Selv om du kanskje ikke ser eller hører noen andre der du er, vit at du synger sammen med flere tusen andre!

Se LOs direktesending 1. mai

LO i Norge har dirkete sending fra kl. 11:00 på 1. mai med intervjuer og musikalske innslag. Sendingen kan du se på www.lo.no/1mai.

Digital 1. mai

Aurora Kobernus spiller inn sin 1. mai-appell på video. Foto.

Aurora Kobernus spiller inn sin 1. mai-appell hos LO i Oslo.

Hos LO i Oslo er det hektisk aktivitet for å få alt på plass til en heldigital 1. mai. Koronaviruset gjør at det ikke blir noe arrangement på Youngstorget eller 1. mai-tog ute i Oslos gater. Men 1. mai blir det! På internett kan du gå i virtuelt tog og se talene og appellene som skulle vært på Youngstorget. Både kor og korps bidrar med videoer.

Aurora Kobernus er den som organiserer skolestreikene for klima hver fredag foran Stortinget i Oslo. Hun har fått tatt opp sin 1. mai-appell på video. Fredag 24. april var det internasjonal streik for klimaet. Hør Auroras klima-appell her.

.