LO i Oslos logo.

Telefon: 22 96 01 00 - E-post: post@lo-oslo.no

LO i Oslo er LOs lokale avdeling og bistår LO-medlemmer og fagforeninger i Oslo. 115 fagforeninger med 105.000 medlemmer er tilknyttet LO i Oslo.Aktivitetskalender

23. juni:

Popvenstre, en politisk festival for grasrota med debatter, bokbad, konserter og mat. Programmet starter kl. 11:00 og holdes i Cubaparken. Billett må kjøpes.

27. august:

Representantskapsmøte i LO i Oslo kl. 17:00 på Røde Kors konferansesenter.

Velkommen til 1. mai i Oslo!

Bilder fra 1. mai på Youngstorget 2016.

Reduser forskjellene – H og Frp ut av regjering – Stopp velferdsprofitørene

1. mai 2017 på Youngstorget. Plakat.

Bli med på 1. mai-arrangementet på Youngstorget:

Kl. 11:25 Oslo Janitsjar åpner 1. mai-arrangementet på Youngstorget.

Kl. 11:30 Appeller ved Pionerstatuen og Fredsmonumentet.

Kl. 11:55 Taler ved Jonas Gahr Støre, leder Arbeiderpartiet, Audun Lysbakken, leder Sosialistisk Venstreparti, og Bjørnar Moxnes, leder Rødt.

Kl. 12:45 Demonstrasjonstoget går fra Youngstorget.

Se hele programmet for 1. mai på Youngstorget her.

Vi starter med allsangkveld søndag 30. april kl. 18:30 på Kulturhuset, Youngs gate 6:

Allsangkveld kvelden før 1. mai. Plakat.

Ta sangen tilbake

LO i Oslo og Sosialistisk kor i Oslo inviterer til allsang kvelden før 1. mai med nye og gamle sanger knyttet til arbeiderbevegelsen og internasjonal solidaritet. Historieprofessor Knut Kjeldstadli forteller om sangenes historiske og politiske bakgrunn og Ingunn Gjerstad, leder for Handel og Kontor Region Øst, holder appell. Allsangen starter kl. 18:30 presis og er på Kulturhuset som da har flyttet fra Youngstorget til Youngs gate 6, altså mellom Youngstorget og Storgata. Arrangementet er åpent for alle og det er gratis entré. Arrangementet avsluttes ca. kl. 20:30. Ta gjerne med deg fagforeningskamerater, venner og familie!

Last ned plakat her.

Andre 1. mai-arrangementer LO i Oslo er en del av:

Kl. 10:00 Minnesmerket over Osvaldgruppa og de falne ved NSB ved Østbanehallen. Janitsjarmusikk, appeller, og taler og blomsternedleggelse ved Natalia Zubillaga, LO i Oslo, og Jane Brekkhus Sætre, lede Norsk Jernbaneforbund.

Kl. 10:20 Spaniamonumentet i Birkelunden. Tale og blomsternedleggelse ved Renée Rasmussen, LO.

Kl. 15:00 Minnesmerket over Pellegruppa ved klokka på Aker Brygge. Tale og blomsternedleggelse ved Vidar Evje, nestleder Fagforbundet Oslo og LO i Oslo.